Skip to content
COURSE

Tandrøntgen (Dental røntgen)

Kurset henvender sig til dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har lidt eller ingen erfaring med tandrøntgenbilleder – eller som ønsker at opdatere deres færdigheder.
PRICE
DKK 5.800,-
DURATION
1 dag
MAX. NUMBER
8 people
REGISTRATION

Tandrøntgen (Dental røntgen)

Tandrøntgen er en vigtig del af den veterinære tandbehandling. De fleste diagnoser stilles netop ud fra røntgenbillederne af patienternes tænder. Det er derfor vigtigt at kunne tage gode tandrøntgenbilleder.

Men udover at kunne tage gode tandrøntgenbilleder skal vi også lære at vurdere billederne. Vi skal kunne se, hvad der er normalt, og hvad der er patologisk, så vi kan tilbyde den rette behandling.

På dette kursus bliver der både mulighed for at træne optagelser af billeder og for at vurdere forskellige fund – også de normale.

Vi skal træne optagelser af en ”fuld status” tandrøntgen (dvs. optagelser af alle tænderne) på både hund og kat, og vi skal vurdere en række billeder af forskellige typer fund.

Kurset henvender sig til dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har lidt eller ingen erfaring med tandrøntgenbilleder, eller som blot ønsker sig en opdatering af deres færdigheder.

Vi har mobile røntgenskærme på TandDyreklinikken, men deltagerne er velkomne til at medbringe deres eget røntgenforklæde, hvis de vil kunne bevæge sig mere frit omkring optagelserne under de praktiske øvelser.

dato for kursus

Date and time

Start date: 24. May 2024

End date: 24. May 2024
Time: Kl. 9-16
dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Teacher

Specialdyrlæge Jens Ruhnau

Course language

Dansk

målgruppe for kursus

Audience

Dyrlæger og Veterinærsygeplejersker

Location

TandDyreklinikken ApS
Måløv Værkstedsby 99
2760 Måløv

Sign up here

You sign up by filling in your contact information here. Your course participation is secured when you receive a confirmation. See Terms and Conditions >

Other courses that could be of interest to you

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.

Sign up for our newsletter!​

Subscribe to our newsletter

Sign up today – then you are sure to be among the first to hear about our courses and educations.