KURSUS

Basal endodonti (rodbehandlingskursus)

Dette kursus er en indføring i endodontien, og hvordan man udfører rodbehandlinger på enkeltrodede tænder (hjørnetænder/caninii og fortænder/incisiver).
PRIS
Kr. 17.700,-
VARIGHED
3 dage
MAX. ANTAL
8 personer

Basal endodonti (rodbehandlingskursus)

I familiedyrspraksis støder vi ofte på knækkede tænder. Ofte har patienterne ingen symptomer, og ejerne har ikke set skaden ske. Derfor vil skaden på knækkede tænder oftest, når de opdages, være mere end et par dage gamle. Det betyder, at hvis pulpa er blottet, vil der være nekrose eller irreversibel pulpitis. I de tilfælde har vi kun to typer af faglig korrekt behandling: ekstraktion eller rodbehandling.

Mange ejere ønsker at bevare de frakturerede tænder, og da der ofte er tale om vigtige tænder, som fx hjørnetænder eller rovtænder, vil en tandbevarende operation være det bedste valg for patienten.

Så drømmer du om at lave mere avanceret tandbehandling end ekstraktioner? Så er dette kursus relevant for dig.

På dette kursus gives en introduktion til endodontiens verden. Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som vil give kursusdeltagerne viden og instrumentkendskab til at gå hjem og begynde at lave rodbehandlinger.

Da kurset er begrænset til tre dage, fokuseres på de sikre basale teknikker til at lave en korrekt rodbehandling og håndtering af eventuelle komplikationer.

I forbindelse med kurset har vi sammensat et ”Starter Kit” til rodbehandlinger, som indeholder instrumenter og materialer til at kunne udføre standard rodbehandlinger. Dette kan i forbindelse med kurset købes til en favorabel pris via TandDyreklinikken Education Center.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
dato for kursus

Dato og tid

Startdato: 19. september 2019

Slutdato: 21. september 2019
Tidspunkt: Alle dage kl. 9.00 – 17.00
dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Underviser

Specialdyrlæge Jens Ruhnau

Undervisningssprog

Dansk

målgruppe for kursus

Målgruppe

Dyrlæger med nogen erfaring i tandbehandling. Alment kendskab til optagelser af tandrøntgen og tandbehandlingsinstrumenter.

Afholdelsessted

TandDyreklinikken ApS
Måløv Værkstedsby 99,
2760 Måløv

Tilmeld dig kurset

Du tilmelder dig ved at udfylde dine kontaktinformationer her. Din kursusplads er sikret, når du modtager en bekræftelse.

Andre kurser der kunne have din interesse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.