Skip to content

Praktisk tandrensning

Kurset er desværre fuldt booket!

Tilmeld dig ventelisten nederst på siden og få besked, hvis der bliver plads eller, når vi opretter et lignende kursus.​
FULDT BOOKET
PRIS (EKSKL. MOMS)
DKK 5.800,-
VARIGHED
1 dag
MAX. ANTAL
8 personer

Praktisk tandrensning

Den grundige tandrensning er altafgørende for videre diagnosticering og behandling. Behandlingen består af mange vigtige delprocesser. På denne kursusdag lærer du at få det hele med. Vi giver opskriften på at lave et forløb med en grundig tandrensning inklusive journalskrivning, så vi ikke overser noget og samtidig ikke skal bruge flere timer på en enkelt behandling.

Undervisningen omfatter hvilke instrumenter, der er vigtige, og hvordan de bruges og vedligeholdes. Tandrensning (oral status) er på flere og flere klinikker en selvstændig behandling, der genererer yderligere tandpatienter, og klinikkerne efterspørger medarbejdere med denne kompetence.

Kursusdagen er opdelt i både teori og praktiske øvelser. Teorien omfatter udvikling af periodontal sygdom, depuration (tandrensning), grov og fin. Desuden præsenteres andre patologiske fund kortvarigt.

Den praktiske del af kurset fokuserer på korrekt brug af instrumentarium og nem journalføring og giver forslag til et flow, der sætter behandlingen i system på en overskuelig måde.

Kurset er et intensiv-kursus med få deltagere for at sikre et maksimalt udbytte.

Kursus i praktisk tandrensning
dato for kursus

Dato og tid

Startdato: 23. maj 2024

Slutdato: 23. maj 2024
Tidspunkt: Kl. 09.00-16.00
dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Underviser

Specialdyrlæge Jens Ruhnau

Undervisningssprog

Dansk

målgruppe for kursus

Målgruppe

Kurset er et praktisk kursus for dyrlæger og veterinærsygeplejersker med lidt eller ingen erfaring inden for tandbehandling.

Afholdelsessted

TandDyreklinikken ApS
Måløv Værkstedsby 99,
2760 Måløv

Venteliste

Kurset er desværre fuldt booket! Tilmeld dig her og få besked, hvis der bliver plads eller, når vi opretter et lignende kursus.​

Andre kurser der kunne have din interesse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.