Skip to content
KURSUS

Tandfyldninger (Dentale Restaurationer) – november 2024

På dette kursus lærer du at vurdere hvilken behandling, der kræves til forskellige typer af skader og hvilke fyldningsmaterialer, der bruges til hvad.
PRIS (EKSKL. MOMS)
DKK 5.800,-
VARIGHED
1 dag
MAX. ANTAL
8 personer
TILMELDING

Tandfyldninger (Dentale Restaurationer) – november 2024

Mange af de patienter, vi ser i klinikken til forskellige tandbehandlinger, har knækkede tænder. Nogle gange er der kun slået et lille stykke af emaljen, andre gange er skaden mere alvorlig.

Dette kursus er målrettet dyrlæger og fagveterinærsygeplejersker i tandbehandling, som sidder med patienter til tandbehandlinger på klinikken. Der forudsættes ingen krav om erfaring med fyldningsmaterialer, så sidder du og vil gerne i gang med fyldninger, eller har klinikken nogle ”gamle” fyldningsmaterialer, som du trænger til et overblik over, så er dette kursus noget for dig!

På dette kursus skal vi lære at vurdere hvilken behandling, der kræves til forskellige typer af skader og hvilke materialer, der bruges til hvad.

Der bliver teoretisk gennemgang, men også tid til praktiske øvelser, hvor vi har hands-on med de forskellige typer af fyldningsmaterialer.

Dette kursus kan med fordel for dyrlæger kombineres med vores kursus i vitale overkapninger (partielle pulpektomier), som holdes dagen efter.

dato for kursus

Dato og tid

Startdato: 25. november 2024

Slutdato: 25. november 2024
Tidspunkt: Kl. 9–16
dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Underviser

Specialdyrlæge Jens Ruhnau

Undervisningssprog

Dansk

målgruppe for kursus

Målgruppe

Dyrlæger og fag VSP’ere i tandbehandling

Afholdelsessted

TandDyreklinikken ApS
Måløv Værkstedsby 99,
2760 Måløv

Tilmeld dig kurset

Du tilmelder dig ved at udfylde dine kontaktinformationer her. Din kursusplads er sikret, når du modtager en bekræftelse. Se salgs- og handelsbetingelser >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.