Skip to content
KURSUS

Tandrøntgen (Dental røntgen) – 27. maj

Kurset henvender sig til dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har lidt eller ingen erfaring med tandrøntgenbilleder – eller som ønsker at opdatere deres færdigheder.
PRIS (EKSKL. MOMS)
DKK 5.800,-
VARIGHED
1 dag
MAX. ANTAL
8 personer
TILMELDING

Tandrøntgen (Dental røntgen) – 27. maj

Tandrøntgen er en vigtig del af den veterinære tandbehandling. De fleste diagnoser stilles netop ud fra røntgenbillederne af patienternes tænder. Det er derfor vigtigt at kunne tage gode tandrøntgenbilleder.

Men udover at kunne tage gode tandrøntgenbilleder skal vi også lære at vurdere billederne. Vi skal kunne se, hvad der er normalt, og hvad der er patologisk, så vi kan tilbyde den rette behandling.

På dette kursus bliver der både mulighed for at træne optagelser af billeder og for at vurdere forskellige fund – også de normale.

Vi skal træne optagelser af en ”fuld status” tandrøntgen (dvs. optagelser af alle tænderne) på både hund og kat, og vi skal vurdere en række billeder af forskellige typer fund.

Kurset henvender sig til dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har lidt eller ingen erfaring med tandrøntgenbilleder, eller som blot ønsker sig en opdatering af deres færdigheder.

Vi har mobile røntgenskærme på TandDyreklinikken, men deltagerne er velkomne til at medbringe deres eget røntgenforklæde, hvis de vil kunne bevæge sig mere frit omkring optagelserne under de praktiske øvelser.

dato for kursus

Dato og tid

Startdato: 27. maj 2024

Slutdato: 27. maj 2024
Tidspunkt: Kl. 9-16
dyrlæger og veterinærsygeplejersker

Underviser

Specialdyrlæge Jens Ruhnau

Undervisningssprog

Dansk

målgruppe for kursus

Målgruppe

Dyrlæger og Veterinærsygeplejersker

Afholdelsessted

TandDyreklinikken ApS
Måløv Værkstedsby 99
2760 Måløv

Tilmeld dig kurset

Du tilmelder dig ved at udfylde dine kontaktinformationer her. Din kursusplads er sikret, når du modtager en bekræftelse. Se salgs- og handelsbetingelser >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.