Skip to content

TandDyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Oral Surgery (TDK-LEVOS)

Er du dyrlæge med interesse for tandbehandling, og ønsker du træning i avanceret tandbehandling og oral og maxillofacial kirurgi? Eller er du kirurg og ønsker træning i de orale og maxillofaciale operationer? Så er dette uddannelsesforløb noget for dig.

Programmet er udviklet som en overbygning på TandDyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Dentistry (LEVD), men kan sagtens følges som et selvstændigt forløb.

Underviser er Jens Ruhnau (Dyrlæge, Specialdyrlæge i veterinær odontologi, EBVS European Veterinary Specialist in Dentistry, Dipl.EVDC). Andre undervisere kan blive inviteret til specielle emner. Hvis det er tilfældet, vil underviseren altid være på Diplomate niveau.

Programmet består af tre moduler på hver tre dage og en dag med eksamen, i alt 10 dage. Undervisningsmodulerne er støttet af hjemmeopgaver, som deltagerne skal lave mellem de enkelte moduler. Der må påregnes en del timer til denne ”lektielæsning” hjemme.

Hjemmeopgaverne er obligatoriske og skal alle godkendes, inden kandidaten kan få lov til at gå op til eksamen.

Kursusprogram 2021-2022:

Ret til ændringer forbeholdes.

Betaling

Pris: DKK 57.000 (+ moms).

Prisen inkluderer undervisning, udleverede noter, lærebog (Oral and Maxillofacial Surgery in Dogs and cats, Verstraete, Lommer og Arzi), fortæring i forbindelse med undervisningen og eksamen.

Depositum på DKK 17.000 (+moms) betales senest to uger efter registrering.

Resterende kursusafgift (DKK 40.000) betales senest seks uger inden kursusstart (modul a).

Hvis man ønsker at betale i to rater, skal første rate (DKK 20.000) betales senest seks uger inden kursusstart (modul A), og anden rate (DKK 20.000) betales i januar 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

Tilmeld dig og vær sikker på, altid at være blandt de første til at høre om vores kurser og arrangementer.